Cerca el teu instal·lador
És garantia d'un bon serveip1110007
INSTAL·LADORS:

Els professionals i les empreses que intervenen en la instal·lació, el manteniment, la reparació i l’operació d’instal·lacions i productes industrials tenen les funcions següents:

  • Realitzar les activitats corresponents a la instal·lació, el manteniment, la reparació i l’operació, segons escaigui, d’instal·lacions i productes industrials.
  • Signar i/o emetre els certificats o documents corresponents a les activitats realitzades, d’acord amb la normativa aplicable.
  • Realitzar aquelles inspeccions que, amb caràcter extraordinari, els puguin encomanar els reglaments tècnics de seguretat industrial i la normativa aplicable i signar i/o emetre els certificats o documents corresponents.

Registre d’Agents de la Seguretat a Catalunya – RASIC

El RASIC és un registre en el qual s'inclouen, entre d’altres:

  • Els professionals i les empreses d’instal·lació, manteniment, reparació i operació d’instal·lacions i productes industrials.

Per aquest motiu, els agents que vulguin desenvolupar la seva activitat a Catalunya, han de comunicar la seva voluntat de prestar el servei aquí i per tant inscriure's al Registre.

La inscripció s'aplica també per als instal·ladors i empreses instal·ladores, prèviament inscrites a la seva Comunitat Autònoma o País de l'Espai Econòmic Europeu, que vulguin treballar a Catalunya.

 
< Anterior   Següent >