Signatura digital i R.E.A.
signatura.jpg 
@  SIGNATURA DIGITAL  @ 
firma_digital.png
 

CERTIFICAT DIGITAL

Un altre dels serveis que us ofereix el Gremi, com a empresa certificadora autoritzada per ANF, és la possibilitat de fer-vos el certificat digital.

Com us hem anat informant, el certificat digital és un document electrònic emès per una entitat certificadora que acredita la identitat del titular i garanteix la privacitat, procedència i confidencialitat amb plena garantia jurídica dels tràmits realitzats per internet de la persona titular, tant si és persona física o persona jurídica (empresa)

El certificat digital permet la signatura electrònica de documents amb la seguretat que aquests són originals i que no has estat manipulats per un tercer abans d’arribar al seu destinatari. Té el mateix valor legal que la firma manuscrita.

Amb el certificat digital es poden realitzar tràmits administratius a través d’internet i presentar-los electrònicament (administració pública estatal i autonòmica, agència tributària, col·legis professionals, trànsit) 

Necessiteu tramitar la signatura digital, al Gremi d' Instal·ladors de Terrassa LA FEM!

Truqueu-nos i us n' informarem.  Telèfon 93 783 22 79

 

 
#  R.E.A.  #

 R.E.A.

Registre d' Empreses Acreditades

Al REA hauran d’estar inscrites les empreses o autònoms amb personal assalariat que siguin contractades o subcontractades per realitzar treballs en una obra de la construcció. S’haurà de sol·licitar el REA allà on l’empresa tingui el domicili social. Encara que la inscripció es faci a Catalunya, té validesa a tot el territori espanyol i s’haurà de renovar la inscripció cada 3 anys.

Si heu cessat l’activitat o heu deixat de tenir treballadors en plantilla, haureu de sol·licitar la cancel·lació de la inscripció dins del mes següent de cloure l’activitat.

Si necessiteu fer la inscripció, renovació, cancel·lació o canvi de dades del REA (Registre d’Empreses Acreditades) us caldrà tenir el certificat digital ja que, com us hem comentat, el registre es tramita telemàticament. 

I si necessiteu el R.E.A. també el tramitem!

Per a més informació, contacta amb nosaltres al 937832279 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la   

 
 
< Anterior   Següent >