Carnet Gremial
logogremi17.jpg

Informació: empreses instal·ladores associades a GREINTEC i ciutadania.

   
   
CARNET GREMIAL  
   
2019carnetgremial20.png  2019carnetgremial2.png
   
INFORMACIÓ ALS SOCIS: INFORMACIÓ A LA CIUTADANIA:
   
En els pròxims dies rebreu el vostre carnet gremial, de manera totalment gratuïta.

No deixeu entrar a qualsevol persona a casa vostra sense demanar-los alguna documentació oficial que els acrediti com a instal·ladors autoritzats a manipular les vostres instal·lacions.  

   
Aquest és un carnet que us identifica com a empresa associada al Gremi d’Instal·ladors de Terrassa i Comarca, GREINTEC, i que informa de les dades i activitats de les quals disposa la vostra empresa. En cas de no conèixer aquesta documentació i/o no disposar d'aquesta, també podeu sol·licitar-los el CARNET GREMIAL DE GREINTEC, és una manera de tenir la garantia que són empreses autoritzades i que compleixen amb els requisits exigits per la Generalitat de Catalunya.
   
Recordeu que és un document merament informatiu i només tindrà validesa si va acompanyat dels documents oficials exigits per Indústria i/o els organismes oficials pertinents.

Nota: Les empreses autoritzades no sempre estan associades als gremis.

   
   
TRUQUEU-NOS AL 93 783 22 79  O ENVIEU-NOS UN CORREU ELECTRÒNIC A   Aquesta adreÁa de correu electrÚnica estŗ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la Si necessiteu que us tramitem nous carnets gremials o teniu algun canvi a fer. TRUQUEU-NOS PER TENIR MÉS INFORMACIÓ en cas de dubte, 93 783 22 79   /   Aquesta adreÁa de correu electrÚnica estŗ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
 
< Anterior   SegŁent >