Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Avís Legal

 

Objecte

Aquesta pàgina Web "www.greintec.cat", propietat del Gremi d'Instal·ladors de Terrassa i Comarca (GREINTEC), té per objecte donar a conèixer la institució i permetre l'accés als empresaris integrants de l'associació i/o usuaris a la informació, activitats i serveis propis o de tercers oferts per GREINTEC.

Identificació

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular d'aquesta Web.

Denominació: ASSOCIACIO PROFESSIONAL D'EMPRESARIS D'ELECTRICITAT, FONTANERIA, GAS SANEJAMENT I AFINS DE TERRASSA I COMARCA

Domicili: C/Sant Pau, 6

Telèfon: 937832279 Fax: 937862401, e-mail: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

CIF: G58818089

Inscripció registral: Inscrita en la Oficina de Depòsits d' Estatuts de Barcelona, amb data 26 de gener de 1978, amb el nom ASOCIACION PROFESIONAL DE EMPRESARIOS DE ELECTRICIDAD, FONTANERIA, GAS, SANEAMIENTO Y AFINES DE TERRASSA.

Estatuts vigents: Publicats en el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya el 10 de desembre de 2013.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a GREINTEC o si escau a tercers i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de GREINTEC.
L'accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió de dites dretes per part del GREINTEC, tret que s'estableixi expressament el contrari. La infracció dels drets citats pot constituir un delicte castigat d'acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal.

Condicions d'ús

L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix, amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris i agremiats informació sobre els serveis de GREINTEC.
Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.
Tant l'accés com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en aquesta pàgina web és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Hi ha parts de la pàgina web amb accés restringit d'ús exclusiu per agremiats mitjançant una clau d'usuari i una contrasenya. L'usuari és responsable de totes les accions que realitzi en la navegació així com de la custòdia de les seves claus d'accés.
GREINTEC, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació.

L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal.
GREINTEC, es reserva el dret a modificar i ampliar continguts, informacions, serveis, aplicacions, etc., de la Web quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.
GREINTEC, no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

Publicitat

A la pàgina Web s'allotgen continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió a la pàgina Web compleix la normativa que en cada cas pugui ser aplicable. GREINTEC no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

Enllaços a altres Webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per GREINTEC, per això, el GREINTEC no es fa responsable dels continguts d'aquests llocs web ni estan coberts pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Webs haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privadesa poden ser diferents a la nostra.
GREINTEC d'acord amb l'article 17 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), no serà responsable per la informació dels llocs enllaçats, encara que actuarà amb total diligència per suprimir o inutilitzar l'enllaç, quan tingui coneixement efectiu que l'activitat o la informació a la qual remeten o recomanen és il·lícita o lesiona béns o drets de tercers.

Legislació i jurisdicció aplicable

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment. L'usuari i GREINTEC, en els casos en què la legislació permetés sotmetre's a un fur en concret, l'usuari renuncia expressament a qualsevol altre fur que li pogués correspondre i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 
bàners Corredors d' Assegurances RISK Gas Natural Circutor Daunis Electro Stocks Aigües de Terrassa Novelec Itecat Instalaciones Talleres Loam e Hijos Instal·lacions Porcar

Cercador Google

Febrer 2018 Març 2018 Abril 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí­, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )