Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Política de Protecció de Dades

 

Política de Protecció de Dades. En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU i DEL CONSELL de 27 d’Abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la seva normativa de desenvolupament, us informem que les dades personals proporcionades per vostè seran tractades amb la finalitat de facilitar-li la informació que ens hagi sol.licitat sobre els nostres serveis i donar resposta a les consultes que ens hagi fet arribar.

Mitjançant l’enviament de correus electrònics o de qualsevol altre tipus de sol·licitud d’informació enviada a GREINTEC, l’interessat presta el seu consentiment de forma expressa, per al tractament de les seves dades personals i per rebre comunicacions comercials sobre les nostres promocions i serveis.

En cap cas GREINTEC farà servir les dades personals dels interessats per a finalitats diferents de les descrites anteriorment, ni les comunicarà a tercers sense el consentiment previ i exprés de l’afectat. GREINTEC es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a salvaguardar la informació d’acord amb els requeriments establerts a l’anomenat Reglament.

Amb l’objectiu de mantenir-lo informat sobre notícies o informacions rellevants del sector, promocions dels nostres serveis o accions formatives, les vostres dades personals es conservaran en els nostres registres durant un període de tres anys. No obstant això, en qualsevol moment vostè pot sol·licitar l’accés a les seves dades personals i la seva rectificació o supressió, així com limitar-ne el seu tractament o directament oposar-s’hi o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes.

També us informem del dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en cas que considereu que en el tractament de les vostres dades no s’està respectant els vostres drets.

Identitat del responsable: Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Fontaneria, Gas, Sanejament i Afins de Terrassa i Comarca – c/ Sant Pau 6, 08221, Terrassa.

 

Política de protecció de menors. Qui facilita les seves dades a través del correu electrònic o l’espai habilitat per fer comentaris d’aquesta pàgina web, n’accepta el seu tractament i declara formalment tenir més de 14 anys.

Està prohibit l’accés i l’ús d’aquesta pàgina per part de persones menors de 14 anys d’edat.

GREINTEC recorda a les persones majors d’edat que tinguin menors al seu càrrec, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun servei.

També us informem que existeixen programes informàtics per limitar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.


 

Borsa de treball. Si ens ha fet arribar informació relativa a dades de treball, curriculum  o d’altres documents afins, seran inclosos a la borsa de treball de GREINTEC per facilitar la seva participació en futurs processos de selecció de GREINTEC o dels seus agremiats, sense que els puguem destinar a cap altra finalitat. Aquestes dades seran incloses a un fitxer el RESPONSABLE del qual és GREINTEC. Les dades es mantindran durant dos anys, a fi de què puguem tenir en compte la seva candidatura en futurs processos de selecció. Es per aquest motiu que, per donar compliment al principi de qualitat de les dades, preguem que en cas que es produeixi alguna modificació a les seves dades, ens ho comuniqui per poder fer la rectificació i actualització oportunes.

En cap cas GREINTEC farà servir les dades personals dels interessats per finalitats diferents de les anteriorment esmentades, ni les comunicarà a tercers sense comptar amb el consentiment previ i exprés de l’afectat, i es compromet a guardar el secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació de conformitat amb els requeriments que estableix el Reglament Europeu.

No obstant això, en qualsevol moment, pot sol.licitar l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, així com, limitar o oposar-se al seu tractament, o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes.

També l’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que en el tractament de les seves dades no s’estan respectant els seus drets.

Identitat del responsable (contacte): Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Fontaneria, Gas, Sanejament i Afins de Terrassa i Comarca – c/ Sant Pau 6, 08221, Terrassa.

Xarxes socials. Al seguir el nostre perfil a les xarxes socials dóna el seu consentiment exprés al tractament de les seves dades personals d’acord amb la seva política de privacitat. També presta el seu consentiment exprés a GREINTEC per al tractament de les seves dades contingudes al llistat d’amics i al fet que les notícies publicades sobre els serveis o activitats de GREINTEC apareguin al seu mur.

Conforme al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU, l’informem que les dades personals dels seguidors de GREINTEC a les xarxes socials, seran incorporades a un fitxer el responsable del qual és GREINTEC, amb la finalitat de mantenir-los informats a través de les xarxes socials sobre notícies relatives a les activitats o serveis prestats per GREINTEC.

La seva petició per connectar, implica necessàriament, el seu consentiment per realitzar els tractaments assenyalats.

Els comentaris i continguts publicats a les xarxes socials esdevindran informació de caràcter públic, de manera que els usuaris hauran de posar especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. GREINTEC no es fa responsable de la informació que els usuaris incorporin a la pàgina. No obstant això, les persones les dades de les quals estiguin publicades o incloses en comentaris, podran sol.licitar a GREINTEC la seva cancel.lació.

En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitar o oposar-se al tractament de les seves dades personals, o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui, adreçat a GREINTEC. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Identitat del responsable: ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D’EMPRESARIS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA, GAS, SANEJAMENT I AFINS DE TERRASSA I COMARCA – c/ Sant Pau 6, 08221, Terrassa.

 
Formació Corredors d'Assegurances RISK Circutor Novelec Daunis

Cercador Google

Enero 2019 Febrero 2019 Marzo 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )