Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
ACREDITA'T, Nivell 3 de legionel·la
 logogencat.jpg

 

El Departament de Salut informa de la propera convocatòria de l'Acredita't per a

Nivell 3 Gestió de serveis per al control d'organismes nocius                                                

Us fem arribar l'avís del Departament de Salut informant que en breu s’obriran les inscripcions per a l’Acredita’t en el qual es preveuen les avaluacions i acreditacions per a l’obtenció del Nivell 3 Gestió de Serveis per al control d’organismes nocius.

Recordeu que tota empresa inscrita al ROESP (Tractaments a tercers per a la prevenció i control de la legionel·losi) ha de tenir un tècnic a l’empresa amb aquesta competència professional adquirida.

A continuació trobareu la informació completa del Departament de Salut i un link per accedir a la pàgina web habilitada per poder-vos-hi inscriure.

Atentament, GREINTEC.

 

 

 

Benvolguts/des,

 

Us informem que, en els pròxims dies, el Consorci  per a la Formació Contínua de Catalunya juntament amb el Departament d'Ensenyament, publicarà una nova convocatòria  sobre el procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació en l’àmbit dels biocides. En aquest procés es convocaran les unitats de competència relacionades amb la qualificació professional, de nivell 3, Gestió de serveis per al control d'organismes nocius tal i com indica el Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel qual s'estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides, per al personal que realitza activitats de responsable tècnic en l’àmbit del control de plagues i el de la Legionellla.

 

Està previst que el termini de presentació de les sol·licituds de preinscripció sigui des del dia següent a la publicació de la convocatòria fins el 20 de desembre de 2018 i, en un segon període de preinscripció, des del dia 8 de gener de 2019 fins el dia 17 de gener de 2019. Cal tenir en compte, però, que les sol·licituds de preinscripcions rebudes s'ordenaran, de manera diferenciada per àmbits, per rigorós ordre de sol·licitud.

 

En el moment en què es publiqui la convocatòria, podreu consultar tota la informació detallada sobre aquest procés al web  http://acreditat.gencat.cat/ca/ , per aquesta raó, és aconsellable consultar-lo freqüentment.

 

 
< Anterior   Següent >
Corredors d'Assegurances RISK Nedgia Novelec Circutor Daunis Aigües de Terrassa

Cercador Google

Desembre 2018 Gener 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí­, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )