Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Canal Empresa. mesures per a les cooperatives a causa del COVID-19
logogencat.jpg   Creat el tràmit de Regulació temporal de l’ocupació per a Cooperatives en electrònic

El tràmit de Regulació temporal de l’ocupació per a Cooperatives en electrònic

24.03.2020

Davant la situació excepcional provocada pel COVID19, la Finestreta Única Empresarial està fent el major esforç i s’ha implantat en electrònic el tràmit de sol·licitud de suspensió de contractes i/o reducció de jornada per causa de força major per la COVID-19, que afectin als socis/sòcies treballadors/ores de cooperatives de treball associat o societats laborals.

Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment i també es pot demanar amb efectes retroactius. Només es pot fer en electrònic.

Per facilitar-vos la gestió si no disposeu de certificat digital ni manera d'aconseguir-ho en aquests moments, s'ha incorporat la figura de l'intermediari perquè ho pugui fer un gestor/advocat.

S'admet tot tipus de certificat, tant si ho presenta l'empresa com a sol·licitant, com si ho presenta l'intermediari (que haurà d’omplir l’apartat corresponen com a presentador) cal que signeu el formulari principal amb un certificat digital de Persona física, Persona jurídica o Persona vinculada. 

 

La Finestreta Única Empresarial, del Departament d'Empresa i Coneixement, ofereix a través de canalempresa.gencat.cat/mesuresempresesiautonoms  un servei d'atenció digital a les empreses, autònoms i professionals per informar de les mesures adoptades en matèria econòmica pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l'Estat per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

Podeu accedir-hi en el següent enllaç.     

Estem treballant per donar-vos el millor servei possible, però amb medis limitats. Abans de fer una consulta mireu, per favor, l’apartat de preguntes freqüents.

Accés al tràmit

 
< Anterior   Següent >
Formació Corredors d'Assegurances RISK Novelec Circutor Daunis

Cercador Google

Març 2020 Abril 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí­, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )