Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Nova nota informativa de BT
logogencat.jpg   Canvis en la documentació dels tràmits de baixa tensió davant la companyia elèctrica, a partir del 13/09/21.
A partir del 13 de setembre de 2021
 

Canvis en la documentació necessària per a efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant les empreses distribuïdores elèctriques

 

A partir del 13 de setembre de 2021 s'aplicaran canvis en la documentació de seguretat industrial que cal aportar per a la tramitació de les instal·lacions elèctriques, en els canvis contractuals que es produeixin a sol·licitud dels consumidors o en tràmits de companyia per donar d’alta o modificar el contracte d’accés:

  • Nou subministrament
  • Alta en segona ocupació o recuperació de CUPS (es produeix després d’una resolució de contracte d’accés) sense increment de potència.
  • Canvi de nom (traspàs o subrogació de contracte)
  • Canvi tècnic: Variació de la potència contractada.

 

Veieu el contingut íntegre de la nota aclaridora de la Sub-direcció General de Seguretat Industrial en el següent enllaç:

https://canalempresa.gencat.cat/web/.content/oge/doc-CE/nota-baixa-tensio.pdf

 

  

 
Comunicació d'Indústria a data 09/09/21
 

Us informem que el proper 13 de setembre de 2021 per contractar el subministrament elèctric amb l’empresa distribuïdora serà necessari presentar, juntament amb el certificat de l’instal·lador, el certificat d’inscripció al RITSIC que s’obtindrà un cop fet el corresponen pagament de les taxes.

El document d’acusament de rebuda que s’obtenia un cop s’enviava el formulari ja no serà vàlid a efectes de contractació i així constarà en la marca d’aigua que s’afegirà al marge esquerra dels fulls.

IMPORTANT: A partir del 13 de setembre caldrà doncs que us descarregueu de nou el formulari ja que el que teníeu fins ara no es podrà enviar a tramitar.

En aquesta NOTA es detallen quins son els documents necessaris per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques.

També a partir d’ara ja es podran enviar a tramitar les sol·licituds posant com a document d’identificació el passaport.
 
 
< Anterior   Següent >
Formació Corredors d'Assegurances RISK Circutor Novelec Daunis

Cercador Google

Septiembre 2021 Octubre 2021 Noviembre 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )