Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Avís Legal

 

 

Objecte. ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D’EMPRESARIS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA, GAS, SANEJAMENT I AFINS DE TERRASSA I COMARCA (d’ara endavant, GREINTEC) és una entitat creada per defensar els drets i els interessos dels associats, oferir-los constant formació i assessorament per complir totes les normatives reguladores de la seva activitat, mantenir-les actualitzades per a què siguin empreses i professionals competents.

Identificació. En compliment amb el deure d’informació establert a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web www.greintec.cat.

Denominació: ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D’EMPRESARIS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA, GAS, SANEJAMENT I AFINS DE TERRASSA I COMARCA

Domicili: c/ Sant Pau 6 – 08221 – Terrassa

Telèfon: 93 783 22 79

Email: informacio@greintec.cat

CIF: G58818089

Inscripció registral: Inscrita en la Oficina de Depòsits d' Estatuts de Barcelona, amb data 26 de gener de 1978, amb el nom ASOCIACION PROFESIONAL DE EMPRESARIOS DE ELECTRICIDAD, FONTANERIA, GAS, SANEAMIENTO Y AFINES DE TERRASSA.

Estatuts vigents: Publicats en el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya el 10 de desembre de 2013.

Propietat intel·lectual i industrial. Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a GREINTEC i estan protegits per les Lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Està expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense comptar amb l’autorització expressa i per escrit de GREINTEC.

L’accés al lloc web no implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part de GREINTEC excepte que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús. L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació sense reserves d’aquestes condicions d’ús que regulen el seu accés i utilització amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres serveis.

Està expressament prohibit l’ús dels continguts d’aquest lloc Web per a finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

GREINTEC no respondrà de les possibles conseqüències, danys o perjudicis que se’n puguin derivar d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web como l’ús que es pugui fer de la informació continguda en la mateixa, és de l’exclusiva responsabilitat de qui el realitza.

L’usuari s’obliga a no fer servir la informació publicada a aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ésser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

GREINTEC es reserva el dret a modificar el contingut de la oferta dels seus serveis quan ho consideri oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

GREINTEC no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errades a l’accés a aquest lloc Web, tot i que farà tots els esforços possibles per tal d’evitar-los.

Enllaços a d’altres Webs. Els enllaços (links) que pugui trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són gestionades ni controlades per GREINTEC, per aquest motiu, GREINTEC no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni aquests estan regulats pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional. El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que es poguessin derivar com a conseqüència del que estableixen les presents disposicions, i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’usuari, en virtut de l’acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre’s a un fur concret, l’usuari renuncia expressament al fur que li pogués correspondre i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 

 
Formació Corredors d'Assegurances RISK Novelec Circutor Daunis

Cercador Google

Setembre 2020 Octubre 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí­, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )